Тамара Георгиева, която преди няколко седмици беше наградена с престижната

...
Тамара Георгиева, която преди няколко седмици беше наградена с престижната
Коментари Харесай

Слави Трифонов съсипа новата Мис България

Тамара Георгиева, която преди няколко седмици беше наградена с влиятелната купа Мис България 2017, попадна под офанзивата на Слави Трифонов, до момента в който беше на посетители в шоуто му, само че по този начин и не се усети.

Въпросите на водещия, изпълнени със солидна доза подигравка, не направиха никакво усещане на миската. Той стартира да я предизвика още с първия въпрос, като я попита за какво изобщо се е присъединила в състезанието.

Миската със забележително самочувствие и без грам притеснение му отговори: “О, аз постоянно съм желала да бъда Мис България. Така ще мога да върша повече добрини и да се включвам в благотворителни каузи”.

На този отговор Трифонов не остана задължен и ѝ сподели: “Глупости! Това са цялостни нелепости. Ако човек желае да прави положително и да оказва помощ, то може да го прави и без тези картони на главата си. Не ти би трябвало картонена корона, с цел да си добър и съпричастен човек”.

Водещият изясни на феновете и новата Мис България, че "картоните по главата " нямат изключително значение, като имаше поради короната, с която е окичена всяка Мис.

Но и тук Тамара не схвана намека, като бързо отвърна: "Ааа, не е картонена. Короната ми не е от картон.”

Увереността на новонаградената миска удари тавана, когато тя стартира да приказва за себе си в трето лице: “Да, всички приказват за мен. Няма значение какво приказват. Важното е, че съм най-известният човек в страната сега. Тамара Георгиева е най-известна.”

Трифонов продължи с въпросите към нея, като незабавно я захапа за това, че приказва за себе си по този метод: “Ти осъзнаваш ли, че приказваш за себе си в трето лице само число?! Това е доста рисково. Започне ли човек да приказва по този начин за себе си, значи към този момент се е побъркал.”

Забележката на водещия не трогна ни минимум Мис България и диалогът им продължи.

На потегляне от студиото, тя даже даде обещание на Слави Трифонов да му даде подпис.

Дългият удостовери думите на самата Тамара, като съобщи, че тя в действителност има "нетипична хубост ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР