Талантливият певец Стефан Илчев ще дебютира на голямата сцена в

...
Талантливият певец Стефан Илчев ще дебютира на голямата сцена в
Коментари Харесай

Стефан Илчев с голям концерт в София, пази в тайна специалните си гости

Талантливият артист Стефан Илчев ще дебютира на огромната сцена в зала 1 на НДК с първият си независим концерт.

Музикантът, който от известно време твори отвън България, се завърна в страната, с цел да изнесе поредност от концерти в огромните регионални градове, като финала на Турне 2023 е на 7 октомври в столицата. До момента изпълнителя завоюва сърцата на публиката с прелестните си осъществяване в Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Пловдив.

Стефан Илчев впечатли освен с прелестния си глас, само че и с извънредно красива сцена и съвършени тон и осветяване, които оставиха феновете му без мирис. Победителят от седмия сезон на най-гледания ефирен формат „ Като две капки вода ” ще направи премиера пред софийската аудитория и на първата си италианска ария „ Dam Dam ”, която се излъчва по радиостанциите в Италия и България. Зрителите ще се насладят на едно извънредно музикално прекарване достигнало международните музикални стандарти, комбиниране от невероятни тон, светлина и изключителния глас на Стефан Илчев.

В програмата на концерта са включени някои от най-обичаните български шлагери, както и авторски песни, спечелили доста самопризнания и награди.
Изпълнителят загатна, че ще има и специфични посетители на финалният си концерт, само че досега ги пази в загадка.

Билети за концерта се продават в мрежите на Eventim, EasyPay и Грабо, както и на
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР