Талантливият певец Миро го закъса със здравето. Новият член на

...
Талантливият певец Миро го закъса със здравето. Новият член на
Коментари Харесай

Миро е тежко болен, жалва се пред приятели, че…

Талантливият артист Миро го закъса със здравето. Новият член на журито на „ Гласът на България “ се жалва пред другари, че има сериозен здравословен проблем и не стопира да търси лек. 

 Музикантът от няколко години се оплаквал от проблеми с щитовидната жлеза, която работела с прекомерно бързи темпове. Това води до тахикардия, световъртеж и проблеми с очите, които с времето стават все по-изпъкнали. Затова в последно време той не смъква черните очила.

Именно проблемите с щитовидната жлеза, а не неочакваното събуждане за нов живот, са предиздвикали Миро да понижи фрапантно алкохола и да спре опиатите, написа „ Уикенд ”. Болестта се появила преди няколко години, когато артистът внезапно отслабна. Бързата смяна във външния му тип, въпреки и положителна от позиция на хармония, се е дължала освен на спортния му режим и умереното хранене, а най-много на неговия здравословен проблем.

Известно е, че ускорените темпове на работа на щитовидната жлеза водят до доста бързо събаряне на тегло и изцяло забързване на всички процеси в организма. Това положение е извънредно нездравословно за сърцето. То нормално се поправя с медикаменти или интервенция, само че Миро се надявал да се оправи с диети, естествени способи на лекуване и здравословен метод на живот. Засега това не давало резултат.

Понеже заболяването проличава най-силно в изпъкналите очи, той в последно време рядко смъква черните очила, които ги скриват. Дори за рекламните фотосесии за „ Гласът на България ” артистът е непроменяемо с тъмни очила, тъй като другояче всички ще виждат смяната във външния му тип, настъпила поради болестта. Ако инцидентно се снима за обществените мрежи без очила, той доста внимава за осветяване и ъгъл на фотосите, с цел да не проличава смяната в лицето му.

Миро бил твърдо уверен, че може да се излекува благодарение на Бог. Той е мощно набожен християнин и преди време е споделял, че и татко му, и майка му са минали през страшни здравословни проблеми, само че са съумели да се оправят с тях. Татко му бил диагностициран с рак, само че не изгубил вярата си и към днешна дата бил добре. Майката на артиста пък била с инсулт. Тя също се възстановила изцяло. Това щастливо развиване на събитията в живота на родителите му за сина е доказателство, че Бог съществува и оказва помощ. Ето за какво той се надява на собствен ред да получи помощ и да се пребори със своето заболяване./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР