Талантите на Лудогорец завоюваха през сезон 2020/2021 медали и в

...
Талантите на Лудогорец завоюваха през сезон 2020/2021 медали и в
Коментари Харесай

Талантите на Лудогорец завоюваха медали и в трите елитни юношески групи

Талантите на Лудогорец завоюваха през сезон 2020/2021 медали и в трите елитни младежки групи до 15, до 17 и до 19 години. Постижение, до което не съумя да стигне никоя друга школа в страната, написа уеб сайтът на "орлите ".

Успехът за следващ път потвърди, че в Академията на "орлите " се работи професионално и на най-високо равнище, а развиването на млади български играчи е главен приоритет за притежателите братя Домусчиеви, за управлението и всички в клуба.

След изиграването на последния дуел в групата, стана ясно, че момчетата от групировката U17 са бронзови медалисти. Талантите на Лудогорец, водени от Христо Господинов, приключиха 0:0 с Ботев (Пловдив). Те направиха куп пропуски в мача от последния XXXII кръг на шампионата, втора фаза, първа група. Едната точка обаче се оказа задоволителна за третото място в крайното класиране на Елитната юношеска група до 17 години.

По-рано през днешния ден Лудогорец U15, със старши треньор Емилиян Петров, получи купата за вицешампион на страната и сребърните медали от шампионата в Елитната юношеска група до 15 години, след разгромна победа над Ботев (Пловдив) с 4:0.

На 19 юни Лудогорец U19 стана първенец на България. Момчетата на Захари Сираков подвигнаха купата и се окичиха със златните медали след триумфален пролетен рейд в Елитната юношеска група до 19 години. След първите два кръга от пролетта "орлите " изоставаха на 9 точки от краткотрайния водач Левски, само че финишираха с 5 точки задатък пред втория Черно море (Варна).

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР