Таксите за превод на пари на гише в банката удариха

...
Таксите за превод на пари на гише в банката удариха
Коментари Харесай

Наглост от банките! Ето новите такси

Таксите за превод на пари на гише в банката удариха нов връх. Тази елементарна привидно интервенция коства сред 5 и 10 лв.. Тарифите за интервенции на каса скачат непрестанно и ще порастват и за в бъдеще. Кратка информация в известията на банките демонстрира, че най-солено излизат точно най-масово употребяваните услуги – изтегляне на суми на каса, разпореждане на превод и т.н. 

За сметка на това преводите през онлайн или мобилното банкиране към момента са в пъти по-евтини – сред 0.80 лева и 1.20 лева Ето за какво доста хора инсталираха „ банка в телефона си “ или употребяват домашния компютър за задачата. 

Например, вътрешнобанковите преводи сред обособени сметки на еднакъв клиент са без такса. При превод в същата банка, иницииран през Интернет банкирането, сред сметки на разнообразни клиенти, таксата приблизително е 0.50 лева. 

Според разнообразни изследвания и статистически данни, по всичко проличава, че клиентите от ден на ден употребяват различните канали за осъществяване на общоприети банкови интервенции, като самите банки регистрират растеж сред 50% и 70% в разплащанията, осъществени през цифровите канали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР