Таксиметров шофьор е стрелял пред деца в София, които в

...
Таксиметров шофьор е стрелял пред деца в София, които в
Коментари Харесай

Деца удариха колата на таксиметров шофьор със снежна топка в София, той откри огън по тях с пистолет

Таксиметров водач е стрелял пред деца в София, които в същото време са играели пред учебното заведение, а по-късно е избягал. Докато децата играят със снежни топки пред постройката на учебното заведение, таксиметров водач стопира и открива пукотевица с газов револвер, а по-късно бяга. За благополучие потърпевши няма.
В рамките на към час водачът е открит и арестуван за 24 часа. От полицията споделиха, че той не е имал предходни престъпни прояви, а оръжието е газов револвер, който е регистриран.
Все още не е ясно за какво мъжът е стрелял. Към момента управляващите работят по случая като в допълнение ще бъдат разпитани и учениците.
Инцидентът става в към 14:00 ч. в понеделник. Таксиметровият водач открива огън пред столична гимназия, до момента в който възпитаници сред 8 и 12 клас са на открито.
Разказът потвърдиха и от учебното заведение, и от полицията. Шофьорът е открит, револверът е газов и е регистриран.
„ Чуваме мощен звук на улицата, възпитаници влизат в постройката и споделят, че някой стреля от такси с револвер. Вчера имаше доста дейни игри със снежни топки. Очевидно някоя от тях е попаднала върху кола, което пък очевидно е предиздвикало водач да излезе и да стреля с газово оръжие. При никакви условия не е окей да извадиш револвер, въпреки и да стреляш във въздуха “, описа изпълнителният шеф на учебното заведение Евгения Пеева.
След случката с децата работят психолози, издадена и е заповед да не играят пред учебното заведение, защото постройката е на основен бул..
„ Издадохме заповед, че не одобряваме да се замерват с топки или да замерят коли с топки, тъй като това е рисково и е значимо да поемат отговорност за дейностите си. Пуснахме незабавно известие до родителите, писахме и в електронния дневник да поговорят с учениците “, добави Пеева.
Още същия ден водачът е арестуван за 24 часа, които към този момент са изтекли. От полицията работят по определяне на обстоятелствата и събитията към случая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР