Таксата за газовия принос ще следва общия европейски подход. Това

...
Таксата за газовия принос ще следва общия европейски подход. Това
Коментари Харесай

Отлага се таксата за пренос на руски газ през страната ни

Таксата за газовия принос ще следва общия европейски метод. Това оповестиха на взаимен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и Кирил Петков, съпредседател на Политическа партия.

Ще се работи с Европейската комисия, изясни Петков. Тези тематики ще се вземат решение единствено след спор с всички страни от общността.

Пълна бистрота за купувача на " Лукойл ", са се разбрали още Борисов и Петков. Без решение на Народното събрание сделката няма да стане. Лидерът на ГЕРБ изясни, че ще се направи законова смяна, която да разреши договорката да стане единствено след ратификация на Народно събрание. За да не се спъваме за Шенген, ще се анулира таксата,  допълни той. Много сме покрай Шенген, посочи водачът на ГЕРБ. Нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано, акцентира Бойко Борисов.

Европа е единствено мощна, когато работи дружно, още веднъж се включи Кирил Петков. Не стана ясно обаче дали някоя страна ни е сложила това като изискване. Но България желае дата за Шенген и по суша.

Непрекъснато би трябвало да се променяме, по този начин Борисов разяснява
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР