Такова нещо не се беше случвало. Опонент на правителството да

...
Такова нещо не се беше случвало. Опонент на правителството да
Коментари Харесай

Шаламанов спасява кабинета.Представя закон

Такова нещо не се беше случвало. Опонент на държавното управление да показва в пленарна зала негов закон, тъй като Министерство на защитата не си подвига телефоните и никой от кабинета не желае да отиде в пленарна зала.

Това стана през днешния ден, при разискването на значим за суверенитета и сигурността на България план - одобрение на Протокола за изменение на Споразумението сред държавното управление на Република България и държавното управление на Румъния по отношение на презгранични интервенции за Air Policing. С него България извършва уговорките си като член на НАТО

Експертът по защитата Велизар Шаламанов от Демократична България -  пое самодейността да показа плана, тъй като е значим и би трябвало да бъде признат.

Преди това избухна поредна вълна от отвращение за какво никой от държавното управление не е в зала, в случай, че още сутринта депутатите с решение задължиха премиера в оставка Бойко Борисов и министрите му да се явят в Народното събрание за надзор.

Оказа се, че всички са в болнични и отпуска, сподели ръководителят на Народно събрание Ива Митева и добави, че персонално е разговаряла с кабинета на премиера. Тя заяви, че в Министерството на защитата никой не си подвига телефона.

Добре е, че господин Шаламанов изясни нещата, само че министърът на защитата трябваше да е тук, с цел да изясни какво се случва с изтребителите, сподели Борислав Гуцанов (БСП). Не е обикновено депутат да изяснява какво включва плана и за какво би трябвало да бъде предпазен, добави той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР