Тъкмо бях избран за председател на групата на ДБ в

...
Тъкмо бях избран за председател на групата на ДБ в
Коментари Харесай

КОРУПЦИЯ! Методи Лалов от ДеБъ: Обадиха ми се да уредя жена от партията на 4000 лв. заплата в СОС

„ Тъкмо бях определен за ръководител на групата на Демократична България в СОС и още даже не бях запомнил името на Грети Стефанова, когато я доведоха при мен и ми споделиха: „ Когато пристигна време, назначи я в някои от фондовете на СОС “. До този миг не бях чувал нищо за СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП, където след това, след доста старания, защото криеха от мен какви са възнагражденията и каква е натовареността в тях, разбрах, че общинските съветници получават по над 4000 лв. месечно за нищоправене “.

Това разкри в обява във Facebook отделилият се от Демократична България общински консултант Методи Лалов.

Той дал отговор, че не чака да назначава хора на всякакви позиции, а да ги избират съгласно тяхната подготвеност посредством гласоподаване.

„ Малко по-късно се обадих по телефона на Христо Иванов и му обясних за диалога и за своята позиция, само че реакцията му беше прекомерно вяла и обтекаема. Впоследствие Грети Стефанова беше поставена в СОАПИ като партийна квота от ДСБ. Заради моето противоречие да се получават незаслужени пари, в СОС беше основана работна група, която да оцени натовареността на фондовете и да реши какво да бъде възнаграждението в тях. Единствен гласувах общинските съветници да получават по една минимална работна заплата до момента в който фондовете бъдат закрити, защото са паразитни структури, които съществуват единствено с цел да изхранват партийните послушковци “, декларира Лалов.

„ Грети обаче гласоподава с болшинството в СОС да получава дружно с тях по над 2000 месечно. Тъй като не стопирах да се боря тази неправда да бъде отстранена, обединението стартира да работи да бъда отхвърлен, което и стана след това (скоро в съда ще схванат какъв брой са сбъркали с този фасон на поведение). След моята оставка като ръководител на групата на Демократична България в СОС, Грети Стефанова беше определена за ръководител на същата. От години Грети взима към 2400 лв. всеки месец в СОАПИ за нищоправене (както и други петима от ДБ). Като се има поради горното, запитвам се по какъв метод Грети е била назначена за зам.-кмет на регион Красно село при кметуването на проваления кмет Христо Апостолов от Реформаторския блок? Не запитвам какво е направила като зам.-кмет, то е ясно “, разяснява той.

„ Чувам, че в този момент гласят Грети за заместител на признака на смяната в ДСБ ген. Атанас Атанасов, който е извънредно комфортен на Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев. Нека раздаването и приемането на постове и фондове да продължи! “, приключва Мирчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР