Такъв тип меса се продават на грамаж, защото в магазина

...
Такъв тип меса се продават на грамаж, защото в магазина
Коментари Харесай

Алибегов излезе на фронта! Разкритие за пържолите

„ Такъв вид меса се продават на грамаж, тъй като в магазина цената им за кг стига до 400 лева ”. Това съобщи Ричард Алибегов - ръководител на Българската асоциация на заведенията, в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS. Участието му е във връзка случая с платени към 500 лева за три стека в заведение на нашето Черноморие. Според него клиентът се пробва да си прави реклама за сметка на заведенията.

Антоан Атанасов от Асоциация " Активни консуматори ", който също бе в студиото, сподели, че доста малко са инспекторите на потребителската организация. Това забавя проверяването на обособени случаи. 
-->
По мотив думите на депутата Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, че са подхванати стъпки към връщане на Данък добавена стойност за заведенията на 20 % Алибегов се разсмя. Той удостовери, че са имали среща с депутати от Има Такъв Народ във връзка предложенията в Бюджета. Целта на срещата е била лобиране да не минат на второ четене предложенията за касовата записка, за възнаграждение на заплатите в бранша единствено по банков път.

Както към този момент се знае,  идеята за касовата записка е, в случай че се нахраните в ресторант, само че не ви дават касов бон, да може да си тръгнете без да платите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР