Тъкър Карлсън предоставя отличен 12-минутен репортаж за отстраняването от ЦРУ

...
Тъкър Карлсън предоставя отличен 12-минутен репортаж за отстраняването от ЦРУ
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Как разкарват проблемните президенти

Тъкър Карлсън дава отличен 12-минутен репортаж за отстраняването от Централно разузнавателно управление на САЩ на президента Кенеди и президента Никсън. Препоръчвам ви да го изгледате 2 или 3 пъти, до момента в който не потъне в главите ви и след това го препратете на всички ваши другари и родственици. Няма къде другаде да получите толкоз доста солидна и значима информация за 12 минути.

https://www.youtube.com/watch?v=MgXq8S02NJc

Карлсън счита, че Байдън, който към този момент не е потребен за естаблишмънта, сега е в развой на премахване.

Казвах истината за отстраняването на президентите Кенеди и Никсън от служба в продължение на десетилетия. За мен беше вълнуващо да видя след половин век Тъкър Карлсън да дава същите пояснения пред толкоз огромна аудитория. Ако американците можеха единствено да се разсънят и да се включат, можеше да е допустимо да спасим нашата страна и свободата на американската нация.

Президентът Джон Ф. Кенеди беше погубен от Централно разузнавателно управление на САЩ и Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати, откакто осъзна, че държавното управление, което управлява, не е същинското държавно управление. Неговият предходник президент Айзенхауер, военачалник с 5 звезди, предизвести за опасността за демократичното ръководство, представлявана от военно-промишления комплекс.

Президентът Кенеди възнамеряваше да направи нещо по въпроса, до момента в който към момента имаше известна власт, само че беше свален, преди да успее да направи повече от това да уволни шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Алън Дълес и ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете военачалник Лайман Лемницър.

Президентът Кенеди не съумя да се отърве от военачалник Лемницер, който стана висш съюзнически главнокомандващ на НАТО. Както Дълес, по този начин и Лемницър са обвинени, че са ръководели заговора против живота на Кенеди.

Президентът Никсън беше най-добре осведоменият и най-уважаваният в чужбина президент в историята на Съединени американски щати. Той поддържаше връзка с задгранични водачи и беше добре осведомен за историческите и настоящи събития. Но той също, сходно на Кенеди и Тръмп, надцени властта на президента.

Никсън си навлече гнева, както още веднъж оповестих на 19 януари — https://www.paulcraigroberts.org/2023/01/19/washington-has-resurrected-the-threat-of-nuclear-armageddon/ — на военните /комплекса за сигурност с неговите съглашения за надзор на оръжията със Съветския съюз и отварянето му към Китай.

Убийството на президента Кенеди беше толкоз явно вътрешно ликвидиране, скрито от медийните курви на Централно разузнавателно управление на САЩ и комисията Уорън, че Централно разузнавателно управление на САЩ не посмя да убие втори президент.

Вместо това Централно разузнавателно управление на САЩ се погрижи един от неговите чиновници да бъде назначен като публицист във Washington Post, дългогодишният актив на Централно разузнавателно управление на САЩ, който в никакъв случай не е бил вестник, с цел да управлява следствието „ Уотъргейт “ на президента Никсън, което беше употребявано, с цел да го изгонят от поста, макар че Никсън бе избран отново с най-голямата разлика в историята на Съединени американски щати.

Доналд Тръмп, като магнат на недвижими парцели, не знаеше нищо за Вашингтон или кой в действителност го ръководи. Обявявайки желанието си за нормализиране на връзките с Русия, той сляпо се изправи против Централно разузнавателно управление на САЩ и подземните владетели на Съединени американски щати. И още веднъж медиите бяха употребявани, с цел да се отърват от него: „ Русиягейт “, два опита за импийчмънт, „ въстание от 6 януари “ и в този момент „ Докюментсгейт “.

Президентът даже не е предпазен от тайните служби (Сикрет сървис). Както ясно демонстрира туристическото видео, хората от Сикрет сървис от страната на отворената лимузина на президента Кенеди в Далас бяха извикани от собствен шеф. Видеото демонстрира съпротивата на един от сътрудниците на Сикрет сървис против заповедта.

След като сътрудниците на Сикрет сървис бяха отстранени, видеото демонстрира, че Кенеди е погубен от патрон начело, който е минал през тила му. На видеото се вижда по какъв начин брачната половинка му се протяга от задната част на лимузината, с цел да вземе задната част на отнесената му глава.

Въпреки това ясно и неоспоримо доказателство, комисията Уорън постанови, че Кенеди е бил убит откъм гърба от Осуалд, негодника, който Централно разузнавателно управление на САЩ беше подредило да поеме виновността.

Преди Осуалд да успее да приказва или да бъде разпитан, той беше погубен в полицейски арест от Джак Руби (Джейкъб Леон Рубенсейн), човек, чието наличие е необяснимо, на който полицията разреши да бъде въоръжен до Осуалд.

По-голямата част от безгрижното американско население се поддаде на тази най-невероятна от всички версии, само че доста интелигентни хора не го направиха. Така че Централно разузнавателно управление на САЩ не посмя да убие Никсън физически. Те използваха активите си от Washington Post, с цел да го убият политически, както използваха медиите, с цел да се отърват от Доналд Тръмп.

Американците, които считат, че живеят в народна власт, са на обяд. Американците, толкоз елементарно заблудени още веднъж и още веднъж, са повода да загубим страната си и свободата и вярата, които тя в миналото представляваше в света.

Колко американци схващат, че към този момент не живеят в свободна страна, че са ръководени жители на неизвестно кой? Гласуването е тога, машинация. Никой, който хората избират, не може да бъде определен за президент. Ако стане, както с Тръмп, някой попадне там ненадейно, той бива отхвърлен.

Бащата на американската гражданска независимост Томас Джеферсън ни предизвести, че свободата не може да съществува повече от 200 години, преди да би трябвало да бъде освежена от кървава гражданска война. Той надцени живота на свободата.

В течение на живота ми смисъла на свободата се промени. Това към този момент не значи това, което бащите-основатели, през днешния ден жигосани като расисти, имаха поради, а точно самоуправление и независимост от потисническото държавно управление.

Днес свободата е свободата на чернокожите да ограбват магазини без правосъдно гонене, свободата на държавното управление и неговите медийни курви да цензурират и потискат истината, свободното изложение и свободното сдружаване, свободата на държавното управление да арестува и затваря хора, които упражняват гражданските си свободи като „ бунтовници “, свободата на държавното управление и неговите медийни курви да жигосват говорещите истината като „ опасност за демокрацията “, които са отговорни за разпространяване на „ дезинформация “, свободата да лишават медицинските лицензи на лекари, които са спасявали животи, употребявайки медикаменти, неразрешени от протоколите за лекуване на фармацевтичните корпорации.

Хората, родени през последните десетилетия, нямат визия какъв брой необичайно е това за някой, живял в същинската Америка в предишното. Когато моето потомство отмине, няма да има никой жив, който да знае какво е била в миналото Америка.

Превод: СМ

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР