“Такааа. Сега, ако с третия мандат ДБ, изправи се, влез-излез,

...
“Такааа. Сега, ако с третия мандат ДБ, изправи се, влез-излез,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов удари политическите джендъри

“Такааа. Сега, в случай че с третия мандат Демократична България, изправи се, влез-излез, Движение за права и свободи и ГЕРБ (с гласоподаване или излизане) създадат кабинет, може да им кажа, че са долни политически “джендъри ”, като употребя разговорната дума на “джендъри ”? Ако го създадат ”.

Така ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов разяснява в Туитър променената на 180 градуса позиция на Демократична България и решението й да не поддържа държавно управление на Има Такъв Народ, макар постигнатото цялостно единодушие по 57 управнически ограничения и цели, най-важните от които правосъдна промяна, промяна на основния прокурор и актуализация на пенсиите.

По-рано през днешния ден Христо Иванов заяви на брифинг, че " Демократична България " е взела единомислещо решение да не поддържа кабинета на Има Такъв Народ. " Изправи се БГ! Ние идваме " взе същото решение през вчерашния ден. Днес и Българска социалистическа партия си откри мотив да се отдръпна от единодушието за незабавни ограничения. Обяви, че в случай че номинираният за вицепремиер и МВР-шеф Петър Илиев остане, социалистите няма да поддържат държавното управление на Има Такъв Народ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР