Така не може да се комуникира, това са български граждани,

...
Така не може да се комуникира, това са български граждани,
Коментари Харесай

Борисов от Пловдив за енергетиците: Така не може да се комуникира, това са български граждани

Така не може да се комуникира, това са български жители, сподели в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за митингите на енергетиците. Той е в Пловдив за откриването на южната естрада на стадион „ Локомотив “.
„ Оставиха ни в петък вечерта да пазиме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна акция. В ден, в който хиляди стачкуват, в Народното събрание сме оставени сами “, сподели Борисов по адрес на сътрудниците си от ПП-ДБ. Според него те са били длъжни да бъдат в Народното събрание в този миг.
„ Аз съм срещу народен представител от една партия да става началник на специфични служби. Тези шефове са назначавани по времето на ръководството на президента Радев, Кирил Петков и Асен Василев. Работили са с тях. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на наша фотография. Всичко е изчегъртано “, добави Борисов.
Лидерът на ГЕРБ прегледа стадиона на „ Локомотив “ Пд, по който има още работа. „ След стадиона на Ботев в „ Локомотив “ към този момент също гледат с оптимизъм към бъдещето. Отборът им е първи. Както постоянно съм споделил, аз нямам неизпълнено заричане. Който и да е притежател – те знаят, че вярата им е в нас. Според мен по тази причина хората чакат тази политика за създаване на инфраструктура да продължи. Обещали сме и начело паркингът да стане. Ще се получи едно прелестно комплексче “, съобщи Бойко Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg