Тъжно, но факт: една трета от браковете в наши дни

...
Тъжно, но факт: една трета от браковете в наши дни
Коментари Харесай

Топ 10 причини, поради които жените се развеждат

Тъжно, само че факт: една трета от браковете в наши дни приключват с бракоразвод. В устрема си да схванат по-добре аргументите, които се крият зад разделите, компания за запознанства за разведени и самотни родители направила изследване измежду 43 хиляди дами.

ВИЖТЕ НАЙ-ЧЕСТИТИЕ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО ЖЕНИТЕ ИСКАТ РАЗВОД В ГАЛЕРИЯТА НИ

Оказало се, че изневярата не е преди всичко измежду аргументите, заради които една жена да изиска бракоразвод. Все отново прелюбодейството е причина №2 за бракоразвод, преди всичко е... другите цели в живота на двамата парньори.

Най-смешните аргументи за бракоразвод

Причините за бракоразвод могат да бъдат и комични за всички с изключение на за развеждащата се двойка. Например жена от Саудитска Арабия напуснала мъжа си, тъй като схванала, че в телефонния си справочник той я е записал под името на известния затвор „ Гуантанамо “.

Не по-малко забавната е и историята на италианска двойка, където дамата поискала бракоразвод още преди медения месец. Мъжът поканил майка си на медения им месец във Франция. Съпругата видяла свекърва си на летището и споделила на обичания си да я отпрати, само че той отказал и това довело до бракоразвод.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР