Тъжният край на Матю Пери от Приятели разтърси всички негови

...
Тъжният край на Матю Пери от Приятели разтърси всички негови
Коментари Харесай

Дженифър Анистън се срина

Тъжният завършек на Матю Пери от " Приятели " раздруса всички негови сътрудници.

В петък родственици и другари се сбогуваха с Матю Пери: артистът беше изпратен в гробище в Холивуд Хилс - тъкмо против студиото, където бяха снимани Приятели. 

Всички звезди от именития сериал дойдоха да се сбогуват със своя сътрудник. 

Направи впечатение, че  Дженифър Анистън беше една от първите.

Тя и другите другари останаха настрана от всички. 

И не става въпрос за надменност или звездна тресчица: съгласно непосредствен другар на 54-годишната актриса гибелта на Пери е била тежък удар за нея и в този момент тя е безусловно с разрушено сърце.

Работата е там, че актьорите постоянно са имали специфична връзка. Анистън и Пери се срещат за първи път през 1991 година - три години преди да стартират фотосите на сериала. В записките си Матю призна, че незабавно се е опитал да има спекулация с Джен, само че тя му е отказала. Това обаче въобще не попречи на тяхното другарство, което през десетте години работа над „ Приятели “ единствено стана по-силно. Именно Анистън била най-вече обезпокоена за артиста, когато започнал да използва субстанции.

„ Никой не е пролял повече сълзи за Матю в най-мрачните моменти от борбата му със зависимостта от Дженифър “, сподели непосредствен другар на актрисата пред Дейли мейл.

„ По време на срещата на Приятели през 2021 година имаше клюки, че Матю няма да снима специфичния епизод, тъй като демоните му са надделели над него. Но без него Дженифър несъмнено нямаше да се съгласи “, добави вътрешният човек. 

" Тогава изглеждаше слаб, само че се оправи. "  Дженифър в действителност смяташе, че най-лошите му дни са зад тила му. Така че гибелта му единствено две години по-късно беше голям удар за нея. Но без значение дали е умрял при акцидент или е директно обвързван с проблемите му с опиатите, денят, от който Дженифър се е страхувала от 20 години, е настъпил. Винаги се е опитвала да помогне на Матю по всевъзможен метод.

Нека си напомним, че единствено преди година в живота на актрисата се случи друга покруса: бащата на Дженифър почина през ноември предходната година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР