Тъжна вест поднесе днес журналистът Стойчо Керев. Той оповести кончината

...
Тъжна вест поднесе днес журналистът Стойчо Керев. Той оповести кончината
Коментари Харесай

Отиде си проф. Лъчезар Филипов, изследовател на извънземни цивилизации

Тъжна новина сервира през днешния ден журналистът Стойчо Керев. Той оповести кончината на професор Лъчезар Филипов от Института за галактически проучвания и технологии. Той беше единственият у нас, който се занимаваше от близко с проучвания на тематика извънземни цивилизации.

Обичаният проф. Лъчезар Филипов си отиде през днешния ден от този свят! Светъл път скъпи Лъчо!!! И дано звездите да бъдат твои безконечни приятели! " Това написа в обръщението си Стойчо Керев.
Професор от Българска академия на науките: Имало е неотдавнашен случай на НЛО в България
Преди месец и половина над квартал „ Кремиковци ” е забелязано НЛО от очевидец. Това заяви проф. Лъчезар Филипов от Българска академия на науките, един от...
Прочети повече
Ученият беше единственият жив наследник на експремиера Гpиша Филипов. Ocтаналите двама умират загадъчно Завършил е астрофизика в Съюз на съветските социалистически републики и беше началник на секция " Космическа астрофизика ".

От 1982 година работи в Института по галактически проучвания. За приноса си към галактическата просвета през 1987 година получава премията “Циолковски ” на съветската академия на науките дружно с Карл Сейгън. Той беше измежду малцината високопоставени наши учени, които намерено си признават, че имат вяра в съществуването на извънземни.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР