Табу, мръсна работа, фетишистка история... аналният секс винаги е бил

...
Табу, мръсна работа, фетишистка история... аналният секс винаги е бил
Коментари Харесай

10 неща за аналния секс, които той не ти казва

Табу, мръсна работа, фетишистка история... аналният секс постоянно е бил „ полова мистериозност “ и надали скоро ще стане задоволително да бъде дискутиран. Мненията на дамите за него са противоположни – от „ Гадост, в никакъв случай не бих го пробвала “, до „ Това е единственият метод да стигна до оргазъм “. А какво считат мъжете? Според нас, представителките на противоположния пол, единствените думи, които те споделят, чуят ли за анален секс, е „ Да, апелирам “. Грешка! Мъжете, също като нас имат отзиви, предразсъдъци и така нататък, по отношение на този тип секс. Виж какви са те.

1. Може да изиска душ след аналния секс и това не трябва да те тормози.
Съвсем обикновено е той да желае да скочи под душа след секс, било той анален или вагинален. Вместо да го приемаш персонално, причисли се към него в банята. Всъщност, наложително го придружи – по този начин може да се стигне до рунд 2 – секс под душа.

2. Със сигурност най-малко малко го е боязън, че може да се допре до... дано кажем, непочистен анус.
Наясно е, че надали ще се изпуснеш върху него, по време на секс (не че е невероятно, просто не става често). Така де, в случай че си на открито по време на стихия, наложително ли е да те удари гръмотевица? Не. Същото е с цапането по време на анален секс – процентът да се случи е най-малък, само че съществува.

3. Презервативът прави почистването по-лесно.
Разбира се, презервативът е наложителен, тъй като пази от полово излъчени заболявания. Но потреблението му е добре пристигнало за мъжа и заради друга причина – значи по-малко старания при измиването по-късно.

4. Усещането при анален секс е много друго.
Не радикално друго. По-скоро каквато е разликата сред затворената пица калцоне и елементарната пица. Съставките са същите, само че усетът е задоволително друг, с цел да ти се желае да си поръчаш калцоне понякога.

5. Той знае, че би трябвало да прониква постепенно и деликатно .
Аналният секс е маратон, не спринт. Мъжът знае, че не трябва да бърза, в случай че желае да стигне своята цел.

6. Не всеки мъж е почитател на аналния секс.
Някои мъже въобще не се радват на концепцията да слагат пениса си в нечие дупе. Митът, че всеки мъж скрито си мечтае да прави анален секс всеки ден, е мит и нищо друго. Не се обиждай, в случай че тъкмо твоят другар не желае да го опитва. Със сигурност не е поради теб.

7. Чуди се напълно откровено – можеш ли да стигнеш до оргазъм единствено от анален секс?
Има ли такова нещо като анален оргазъм или това „ знамение “ е по-невероятно за намиране от еднорог, който плаче с диамантени сълзи?

8. Ще насапуниса добре окосмяването си „ там долу “, откакто приключихте.
Това деяние ни връща към точка 1 – това, че приятелят ти ще отдели малко повече време за измиването на интимната си зона след анален секс не трябва да те тормози или нарушава самочувствието ти. Разбира се, твоят мъж може да се обезкосмява. В който случай ти предлагаме, незабавно да му предложиш брак (намигащо личице).

9. Ако той реши през това време да ти достави наслаждение, евентуално ще усети пениса си през вагиналната стена.
Най-вероятно е решил да вкара и пръстите в играта, тъй като счита, че това ще увеличи възможностите си за оргазъм. Или в действителност желае да усети по какъв начин пениса му се движи в дупето ти – нещо, което не може да опита всеки ден.

10. Да, по-спокойно му е, тъй като не можеш да забременееш.
Мъжът не мисли непрекъснато по време на вагинален секс, че приятелката му може да забременее. Но му е прелестно да се отпусне и да не се преценява с тази грамаданска детайлност, до момента в който вършиме анален секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР