Таблетите на Apple съчетават характеристики и дизайн без аналогНовите попълнения

...
Таблетите на Apple съчетават характеристики и дизайн без аналогНовите попълнения
Коментари Харесай

Новата генерация iPad и iPad Pro вече се предлага от A1

Таблетите на Apple съчетават характерности и дизайн без аналог
Новите попълнения в сериите iPad и iPad Pro са доказателство, че високата продуктивност може да откри място в портативно устройство с прелъстителен дизайн. Таблетите на Apple от през днешния ден се оферират от A1.

iPad Pro е най-мощният таблет на пазара в наши дни. Неговият 8-ядрен процесор Apple M2 е с благоприятни условия, които превъзхождат множеството лични компютри. До момента той е употребен само в преносимите компютри на компанията. В съпоставяне с миналата версия на таблета, графичните интервенции се правят с 35% по-бързо, машинното самообразование – с 40%, а информацията се обработва от оперативната памет със 100 гигабайта в секунда.
-->
Обновен е и дисплеят, като той към този момент поддържа спомагателни функционалности в приложенията с втората генерация Apple Pencil. Wi-Fi 6E поддръжката дава скорости до 2,4 гигабита в секунда, а всички Pro модели, предлагани от А1, поддържат 5G. Подобрения има и при камерите, които записват видео в професионалния формат ProRes.

iPad Pro е разполагаем с 11 и 12,9-инчов екран и разнообразни конфигурации на вградената памет. A1 предлага по-компактния модел за 94,40 лева на месец с проект Surf L за 128 GB версия, а по-големия – за 126,99 лева на месец с проект Surf L за 128 GB версия.

Десетата генерация на iPad също има редица усъвършенствания. Таблетът към този момент е по-тънък, само че с по-голям 10,9-инчов екран. Процесорът към този момент е A14 Bionic, а разновидностите на вградената памет са 64 GB и 256 GB. Таблетът към този момент употребява общоприет USB-C порт, поддържа 5G модем, както и първата генерация на Apple Pencil.

Новият iPad се предлага във разновидности с 64GB и 256GB вградена памет, както и в разнообразни цветове. Цените в A1 стартират от 55,50 лева на месец с проект Surf L за 64GB версия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР