Swarovski е една от най-известните марки бижута, която има почитатели

...
Swarovski е една от най-известните марки бижута, която има почитатели
Коментари Харесай

Струват ли си наистина бижутата Сваровски?

Swarovski е една от най-известните марки бижута, която има фенове в съвсем всички страни. Невероятните кристали под формата на подготвени бижута, съставни елементи за бижута, мъниста и фигурки са създали компанията известна.

Заслужава ли си обаче цената и цялата шумотевица към бижутата Swarovski?
В тази публикация сме събрали всички обстоятелства за, с цел да Ви помогнем да решите дали това е верният избор за Вас. Позволете ни да проучим.

Какво съставляват бижутата Swarovski?
Сваровски е световноизвестна марка бижута, учредена през 1895 година от Даниел Сваровски, австрийски стъклар. Фирмата се концентрира върху три съществени области:

· Swarovski Crystal Business - която създава кристални бижута, аксесоари и стъкло.

· Swarovski Optik - компания, която създава оптични принадлежности за пушки, като бинокли, телескопи и телескопични мерници (или оптически прицели).

· Tyrolit е производител на машини и принадлежности, както и снабдител на принадлежности за култивиране, рязане, шлифоване и продупчване.

Swarovski стартира като дребен фамилен бизнес и се трансформира в една от най-популярните марки и снабдители на бижута в света. Swarovski Crystals остава най-печелившото поделение на компанията, като продуктите ѝ се продават в над 3 000 магазина в 170 страни.

Днес Swarovski към момента е фамилна благосъстоятелност и се ръководи от петото потомство наследници на семейството.

Какво е качеството на бижутата Swarovski?
Бижутата на Swarovski са елегантни, декоративни и отличителни, което подсигурява, че те се открояват. Знаменитостите ги обичат и те са се появявали в редица филми, в това число в блокбъстъра на Джеймс Камерън " Титаник ". Кристали Сваровски са употребявани в известното колие " Сърцето на океана " показано във кино лентата.

Продуктите на Сваровски се оферират в необятен диапазон от цени и качество. Марката е добре позната, защото предлага необятна гама от дизайни, което подсигурява, че всеки може да откри нещо за себе си.

Swarovski е известна със своите неповторими дизайни, високо качество, ръчна направа и устойчивост на налична цена, което прави бижутата с кристали Сваровски съвършен ръчно направен подарък за всеки мотив.

Какви материали употребява Swarovski за своите бижута?
Кристалите на Сваровски са направени от разнообразни материали, в това число пясък, кварц, олово и минерали, което изяснява за какво те устоят по-дълго и блестят по-ярко от множеството естествени кристали.

Преди това кристалите на компанията са съдържали почти 32% олово, което е подобрявало издръжливостта и рефракцията на детайла. От друга страна, кристалите на Сваровски към този момент се смятат за безоловни и безвредни за потребление, защото съдържат по-малко от 0,009% олово.

Освен това те употребяват висококачествени метали, които нормално са с бял или златен цвят и са покрити с родий или злато. В някои случаи Swarovski употребява паладиево покритие.

В какви цветове се оферират кристалите Swarovski?
Асортиментите на кристалите Swarovski се основават на цветовете топаз, смарагд и рубин. Бижутата се оферират в необятна гама от цветове, с повече от 70 на брой, което дава опция за безкрайни комбинации.

Цветовете на кристалите са плътни, без значение от размера или шлифовката, като обезпечават оптимална плътност на цветовете от всеки ъгъл.

За основаването на цветовете на кристалите Сваровски се употребяват химически покрития, които са извънредно издръжливи и могат да устоят цялостен живот при вярна грижа. Дори когато са изложени на солена вода, ултравиолетови лъчи, машинно пране, пот, галванизиране или запояване, те съвсем не избледняват. От друга страна, постоянното и дълготрайно излагане на неподходящи въздействия, може да окаже въздействие върху цветовете на кристалите.

Струва ли си да се купуват бижута Сваровски?
Ако сте правили изследване за продуктите на Swarovski, евентуално сте чували, че марката е с прекомерно високи цени и че продуктите не си заслужават парите. Клиентите, които са закупили подправени произведения Swarovski, са източник на доста от тези недоволства. Истинските кристали Swarovski са с извънредно качество и цената им е добре оправдана!

Защо Swarovski е толкоз известна марка?
Swarovski е добре позната марка за произвеждане на висококачествени скъпоценни камъни и кристали, които доста наподобяват естествените скъпоценни камъни и диаманти. Марката продава своите артикули на рационална цена. Иновативната просвета на Swarovski е формирала имиджа на компанията и я свързва с лукса и творчеството.

Заключение
Кристалите Сваровски са доста добре познати от десетилетия насам. Именно заради тази причина са се трансформирали в премиум бижутериен бранд, което рефлектира върху крайната им цена. При състояние, че търсите висококачествени бижута и сте подготвени да отделите малко по-висок бюджет, то тогава тези бижута са съвършеният избор за вас.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР