Свободен ли е духът ни или е ограничен от материалните

...
Свободен ли е духът ни или е ограничен от материалните
Коментари Харесай

11 знака, които показват, че си свободен дух

Свободен ли е духът ни или е стеснен от материалните условия? Ако този въпрос ви вълнува, евентуално ще ви е любопитно да прочетете кои са знаците, показващи, че сте свободен дух. Ето ги и тях!

1. Независими сте
Чувството за независимост и самостоятелност е ваш приоритет. За вас не съществуват рамки и ограничавания. Роден водач сте. Слушате главно личния си интуиция, а мнението на близките за вас по никакъв начин не ви интересува. Твърдо вярвате в себе си и личните си преценка и убеждения. Иноватори сте и сте изцяло уверени в концепциите и дейностите си.

2. Никой не ви разбираЧесто се чувствате неразбрани от близките, само че това не ви пречи да следвате личния си път и планове. Именно надскачането на рамките и рестриктивните мерки и несъобразяването със статуквото кара хората към вас да не схващат същността ви.

3. Смели стеСтрахът и опасенията в никакъв случай не ви стопират да приемете следващото предизвикателство, изпратено ви от живота. Действате самоуверено и уверено във всяка обстановка и вярвате, че терзанието и поддаването на страха не са нищо друго с изключение на загуба на време. Не че не изпитвате боязън, само че постоянно успявате да се изправите очи в очи с него.

4. Приключенски духСвободният дух постоянно е подготвен и надъхан за завършения. Жадувате за достигането на нови места, срещи с нови хора и всевъзможен жанр завършения, които да ви извадят от сивото всекидневие и неговата дребнавост. Поставяте преживяванията пред материалните придобивки и постоянно сте подготвени да се гмурнете в непознатото и широко благосъстояние на света, природата и хората. Търсач сте на мощни чувства и не се страхувате да поемете към всяко ново предизвикателство, попаднало пред вас.

5. Не се привързватеМатериалните богатства за вас не са нищо повече от досадна нужда. Не се привързвате към тях и постоянно се отдавате на минимализма – малко движимости, задоволителни, с цел да се живее елементарен живот. Не ламтите за най-новите модели телефони, компютри и други материални екстри. Карате остарялата си кола, до момента в който е към момента в редовност и си купувате нова чак когато това стане нужда. Обичате живота измежду природата, свързвате се с нея и това ви кара да се чувствате същински задоволени.

6. Мечтател стеАко сте идеалист по природа, това е един от сигурните знаци, че сте свободен дух. Полетът на мисълта ви е мощен, смел и вълнуващ. Вие постоянно се впускате в дълбокомислени показа за бъдещето, които по-късно без съмнение и боязън превръщате в действителност

7. Обичате да учитеУчите се всеки ден и успявате да откривате дребните поучения и уроци, които животът непрекъснато ви сервира. Искате да знаете от ден на ден и повече и в никакъв случай не спирате да търсите ново знание и нова информация за всичко съществуващо. Любознателни сте и това постоянно ви отличава от заобикалящите ви хора.

8. Знаете за какво сте тукУспявате да доловите огромния план за вашето битие тук на Земята. Разбирате каква е вашата задача и я следвате неразделно по пътя си.   

9. Благодарни стеСвободният дух е признателен за всичко, което има и което е. Благодарен е за дребните неща и вижда хубостта във всеки един миг от живота си.

10. Имате потребност от персонално пространствоАко постоянно усещате потребност от персонално пространство и време за себе си, надалеч от хората и условностите, евентуално спадате към категорията Свободен дух. Не ви харесва да сте лимитирани от хора и пространства, по тази причина постоянно избирате придвижването и смяната.

11. Имате доста хобитаВие сте човек с доста занимания и разнообразни занимания. Не можете да бездействате и постоянно търсите нещо ново и забавно от палитрата на живота. Имате чувството, че времето все не ви стига за всичко, което желаете да изучите и извършите.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР