Свищов. Цялостен ремонт е направен на детската площадка, намираща се

...
Свищов. Цялостен ремонт е направен на детската площадка, намираща се
Коментари Харесай

Велико Търново: Малчуганите в Свищов се радват на изцяло обновена детска площадка в центъра на града

Свищов. Цялостен ремонт е изработен на детската площадка, намираща се на пл. „ Алеко “, директно до постройката на община Свищов, оповестиха от пресцентъра на Общината . Площадката е една от най-използваните за детски игри, а амортизиралото ѝ положение наложи да бъде ремонтирана и пригодена за безвредно, и рационално потребление от малчуганите.
Изцяло е сменена настилката, сменени са всички уреди с доста по-модерни и с по-голям интензитет на прилагане, заради високата посещаемост е повишен и броят на люлките. Подменено е осветлението, възобновен е пясъчникът и е построено видеонаблюдение, с което да се подсигурява сигурността на децата.
„ Поставени са нови кошчета за отпадък с екологична устременост (синьо, жълто и зелено), с което да можем да приобщаваме децата да знаят, какъв тип боклук, в кой цвят кошче за отпадък се изхвърля. “, акцентира през публицисти кметът на града Генчо Генчев. „ Малко се забави направата на чешмата, само че се надявам до края на месеца да дойде и да можем да я инсталираме на мястото на остарялата, която за жалост беше счупена при вандалска демонстрация. “, добави още той.
Детската площадка в централната част на града е следващата актуализирана от община Свищов. Преди нея бяха актуализирани площадките за игра на ул. „ Средна гора “ и ул. „ Петко Р. Славейков “, на пл. „ Велешана “, против постройката Районното ръководство, на местността „ Паметниците “ и в някои обитаеми места.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР