Свирепо разделение на феновете настъпи с премиерата на новата песен

...
Свирепо разделение на феновете настъпи с премиерата на новата песен
Коментари Харесай

Преслава претопли хит на 23 години

Свирепо разделяне на почитателите настъпи с премиерата на новата ария на Преслава „ От на следващия ден ”. Причината е, че огромна част от тях чакаха авторски шлагер от любимката си, а вместо това получиха претоплен кавър на 23 години.

Добричлийката показа не просто остарял гръцки кавър, а добре прочут подобен в осъществяване на три нейни колежки – Мария, Диана и Ина. Оригиналът е на гръцката звезда Деспина Венди „ Profiteies ” и се трансформира в мега шлагер още с излизането си през декември 1999 година в албума й, който е със същото заглавие.

„ От на следващия ден ” несъмнено провокира огромен интерес и единствено за два дни мина 600 000 гледания в Youtube. Хвалбите към добричлийката не стихват, само че има и много рецензия. Аргументът на недоволните фенове са, че Преслава е заложила на сигурното, изпявайки своя версия на добре прочут шлагер както в Гърция, по този начин и у нас. Съвсем предстоящо я съпоставят и с кавърите на колежките й. „ Тотален шлагер! Браво! ”, написа Азис, а пайнерката побърза да му благодари.

Мария не е единствената певица у нас, направила кавър на шлагера на Деспина Венди. Диана също е изпълнявала тази ария. Нейният вид е със заглавието „ Сърцето ме съобщи ”. Този на Ина пък, която към момента е настояща певица, е със заглавието „ Ще молиш ”.

Преслава към момента не се е изказала за какво е решила да направи кавър на добре прочут шлагер, вместо авторска ария. Почитателите й, на които не им пречи, че слушат известната ария на композитора Фивос, пазят любимката си, изтъквайки какъв брой добър е нейният вид. И въпреки всичко всяко съпоставяне е с известна доза индивидуалност, която няма по какъв начин да се избегне. Още повече, поради оригинала на Деспина Ванди, който е незабравим. Именно партнирайки си с композитора Фивос, гръцката звезда прави своя огромен пробив на времето.

Това не е единствената ария от репертоара на Деспина Ванди, която Преслава е харесала и поискала да изпее. Хитът на добричлийката от 2014 година „ Пиши го несполучливо ” е парчето на Деспина „ Girismata ”. Разбира се, освен Преслава слуша творчеството на гръцката звезда и прави кавъри по нейни песни. На времето Анелия стана звезда безусловно за ден, откакто изпя „ Погледни ме в очите ”. Оригиналът е точно на Деспина Ванди – „ Ola Odigoun Se Sena ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР