Свикнали сме да даваме, да се съобразяваме, да се раздаваме

...
Свикнали сме да даваме, да се съобразяваме, да се раздаваме
Коментари Харесай

Знаете ли какво точно ви се `полага` в една връзка

Свикнали сме да даваме, да се съобразяваме, да се раздаваме - когато сме влюбени. Но знаем ли какво ни се "полага " - т.е. какво би трябвало да получим от отсрещната страна?

Обич

нали помните онази ария "Обич за любов "? В любовта би трябвало да се дава доста любов. под всевъзможни форми. Не става въпрос единствено за думи, а и за каузи... Всеки ден. Прегръдките, целувките, поддръжката са доста значими за всяка връзка. Много е значимо да знаем, че сътрудникът ни харесва като човек.



Състрадание

За какво ви е сътрудник, в случай че той не ви поддържа в сложен миг? Когато имате потребност от помощ, състрадание, поддръжка, половинката ви би трябвало да е първият човек, който да ви протегне ръка и да ви успокои. Просто би трябвало да е го е в действителност грижа за вас.



Уважение

Без почитание всяка връзка е обречена. Повярвайте ми. Правилният човек, оня, с който в действителност можете да прекарате живота си, до момента в който гибелта ви раздели, би трябвало да почита вас като персона, фантазиите ви, желанията ви, позицията ви.
Той може да не е склонен с вас за всичко, само че би трябвало да цени мнението ви.

Време и интерес

Всяка връзка има потребност от време. За да просъществува. Имате потребност от общо време, време за разходки, диалози, за гушкане, за кино, за спорт, в случай че щете... Имате потребност от време да вършиме дружно някои неща. даже да мързелувате или съзерцавате небето и облаците на него...


Щедрост

Ако вашият сътрудник не му се дават два лв. за едно цвете или блокче шоколад, по какъв начин можете да бъдете сигурни, че ще ви даде доста повече? Животът ни слага пред куп тествания и в случай че не можем да разчитаме на колегата си, той не ни е необходим. И не става въпрос единствено за сътрудник за секс. става въпрос за сътрудник, с който можем да споделяме, да растем, да мечтаем...

Да, може би не всеки ден ще бъде изпълнен с всичко това, само че си има нужен най-малко, с цел да се усещаме добре. За да се усещаме обичани, но в действителност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР