Свидетели сме на започването на най-мръсните кампании. Вчера арести на

...
Свидетели сме на започването на най-мръсните кампании. Вчера арести на
Коментари Харесай

Киро нервен след думите на Стоянов: Вчера арести, днес изчезна главсека. Лъже, че не знае какво се случва

„ Свидетели сме на започването на най-мръсните акции. Вчера арести на висши длъжности лица в митници без изясненост, през днешния ден изчезва основният секретар, Калин Стоянов излъга, че не знае какво се случва с Коцев ”, разгласи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред публицистите в Народното събрание.
По-рано Калин Стоянов изясни, че съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков е желал зам.-министър Кирил Ценкин да бъде началник на оперативния щаб за изборите.
„ Аз му отговорих, че няма по какъв начин лице от политически кабинет да бъде там ”, разяснява Стоянов, след което акцентира, че в неговия кабинет не е идвал нито Бойко Борисов, нито Асен Василев, а единствено Кирил Петков.
Според Петков обаче Калин Стоянов започвал мръсна акция.
„ Исках да има почтен човек отпред на щаба на изборите. Господин Стоянов е имал двама шефове-Борисов и Пеевски. Готов съм да отида на детектор на лъжата ”, съобщи Петков.
Ценкин е индивидът от НСО, който се е грижил за защитата на Кирил Петков в интервала, в който беше министър председател. Той беше подложен за зам.-министър на вътрешните работи.
Ген. Атанас Атанасов изясни, че по време на закритото чуване в пленарна зала Калин Стоянов е отказал да даде информация по отношение на Нотариуса и е нарушил закона.
“Ще забележим по какъв начин да действаме по отношение на това нарушаване ”, закани се Атанасов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР