Световното турне на Spice Girls няма да се състои, след

...
Световното турне на Spice Girls няма да се състои, след
Коментари Харесай

Турнето на Spice Girls пропада след лесбийската свалка

Световното турне на Spice Girls няма да се състои, откакто Мел Би призна, че е имала лесбийска вечер с Гери Хорнър. Напрежението сред двете е ескалирало дотам, че те не могат да стоят в една стая, написа Mail On Sunday.

Групата ще направи концертите си във Англия, защото за тях към този момент е подписала стоманен контракт, само че в Австралия и Америка изявите им са замразени към този момент.

Източници разкриха, че след изявлението на Мел Би с Пиърс Морган, Мел Си и Ема Бънтът влезнали в ролята на умиротворители, защото шоколадовата певица била в нервност. Тя не можела да преживее, че Гери отрекла случилото се посред им преди доста години и по този начин я изкарала лъжкиня.

„ Мел е изцяло възмутена от отричането на Гери на случилото се. Тя счита, че Гери се пробва да я изкара лъжкиня като изтрива историята посред им “, изясни източник пред The Mirror.

Самата Гери показа, че обича всичките си колежки и няма самообладание да се съберат за обществените си изяви. А по отношение на казаното от Мел, тя разяснява:

„ И петте спяхме в едно легло в хотелската си стая. Поръчахме храна, гледахме филми, мотаехме се дружно. Искахме да прекараме цялото си време дружно. Не беше огромна работа, познаваме се от 20 години. Беше нещо, което се случи една нощ.

Не го отхвърлям, само че беше нещо дребно и на идващия ден се смяхме за случилото се... Със сигурност не е нещо значимо, изключително за тези години и тези времена. “

Мел Си от своя страна показа, че за първи път чува за сходна полова вечер сред двете и това е вест за нея.

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР