Световноизвестният режисьор Стивън Спилбърг и съпругата му - актрисата Кейт

...
Световноизвестният режисьор Стивън Спилбърг и съпругата му - актрисата Кейт
Коментари Харесай

Стивън Спилбърг и съпругата му дариха 1 млн. долара за Украйна

Световноизвестният режисьор Стивън Спилбърг и брачната половинка му - актрисата Кейт Капшоу, подариха 1 милион $ на благотворителни организации, работещи по филантропичната рецесия от войната в Украйна.

Добрата вест е, че средствата ще бъдат разграничени сред Полския Червен кръст, Полската филантропична акция, Световната централна кухня, Асоциацията за помощ на еврейските имигранти и Фонда за незабавна помощ. Спилбърг и Капшоу ги подаряват посредством своята фондация „ Hearthland “, която започва през 2020 година

Междувременно Мила Кунис и Аштън Къчър събраха над 30 млн. $. Актьорите оповестиха новината в обществените мрежи. Над 65 хиляди души са съдействали за идеята, а 3 млн. идват от актьорското семейство.

" Изпълнени сме с признателност за поддръжката. И въпреки това да е надалеч от решаването на казуса, нашите общи старания ще обезпечат по-плавно пригаждане за толкоз доста хора, които ще живеят в нестабилно бъдеще ".

" Нашата работа не завършва тук. Ще създадем всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че тази акция оказва помощ оптимално на нуждаещите се ", добавя Къчър.

Двамата припомнят, че ще се отнасят към всеки $ по този начин като че ли е дарен от техния джоб - с почитание и респект към труда, който е вложен за спечелването му, с любовта, посредством която е даден за положителното на другите.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР