Световноизвестният Горан Брегович и неговият оркестър ще са пиронът в

...
Световноизвестният Горан Брегович и неговият оркестър ще са пиронът в
Коментари Харесай

Горан Брегович идва на Бузлуджа заради БСП

Световноизвестният Горан Брегович и неговият оркестър ще са пиронът в тазгодишната стратегия на Бузлуджа. На 28 юли Българска социалистическа партия ще се събере на историческата поляна за обичайния си събор. Очаква се да дойдат стотици социалисти от цялата страна, оповестява „ 24 часа “.

Съборът ще е една седмица откакто Нинова показа алената визия и другите възможности на Българска социалистическа партия за ръководството на страната.

Очаква се на него тя да надъха своите за идните следващата година избори.

Поканен да взе участие в соцпразника на поляните под върха е и македонският министър председател Зоран Заев, само че неговото наличие още не е несъмнено. Покрай българското председателство на Европейски Съюз Заев в последно време си поддържа връзка повече с премиера Бойко Борисов, в сравнение с със соцлидерката, макар че членуват в едно политическо семейство.

Осведомени настояват, че това методът на водача на опозицията Корнелия Нинова да отвърне по своему на интензивността на Борисов на Балканите, като устрои алегорична минибалканска среща със звездния сръбско-хърватски актьор и с македонския министър председател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР