Световният №31 в ранглистата по тенис Кей Нишикори е заразен

...
Световният №31 в ранглистата по тенис Кей Нишикори е заразен
Коментари Харесай

Коронавирусът стигна и Кей Нишикори

Световният №31 в ранглистата по тенис Кей Нишикори е инфектиран с ковид и няма да взе участие в първия шампионат от рестарта на акцията при мъжете. Новината разгласи самият тенисист в своя профил в Twitter. Японецът бе възнамерявал да пътува до Ню Йорк на следващия ден, само че позитивната проба за Covid-19 е трансформирала проектите, което автоматизирано го слага под огромно подозрение и за присъединяване на US Open.

„ Здравейте на всички, имам неприятни вести за вас през днешния ден. Тази заран, до момента в който към момента бях във Флорида, се тествах за Covid-19 и тестът е позитивна. Ще би трябвало да се отдръпва от шампионата в Синсинати към този миг “, разгласи Нишикори.

Той добави, че той и екипът му още веднъж ще се тестват в петък и тогава ще даде идната информация по отношение на това по какъв начин ще действа отсега нататък.

„ Чувствам се добре и имам доста малко признаци, само че явно би трябвало да се слага под цялостна карантина за сигурността на всички. Планирахме да летим до Ню Йорк на следващия ден, само че ще си останем във Флорида “, показа още японецът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР