Световният №2 Карлос Алкарас си пожела да се изправи срещу

...
Световният №2 Карлос Алкарас си пожела да се изправи срещу
Коментари Харесай

Карлос Алкарас си пожела финал на Australian Open срещу Новак Джокович

Световният №2 Карлос Алкарас си пожела да се изправи против Новак Джокович на финала на първия за годината шампионат от Големия шлем - Australian Open, който стартира след броени часове в Мелбърн.

По думи на младия испанец за него би бил " стрхотен тест " да се изправи ще Ноле в разногласието за трофея в " Мелбърн Парк ", където сърбинът е безспорен хегемон със своите 10 трофеи.

" Това ще бъде страховит тест, да играя против него на шампионат, на който на процедура е несломим. Искам да стигна до финала и се надявам да се срещнем там. Ще бъде ужасно ", показа Алкарас по време на днешната си конференция.

Действащият първенец на Уимбълдън избра първите му срещи за 2024-а година да дойдат точно по време на Australian Open, само че все пак самият той е убеден, че няма потребност от подготвителни мачове преди огромен шампионат

" Мисля, че нямам потребност от толкоз надпревари преди огромен шампионат. Това оказва помощ, само че аз съм квалифициран за добър тенис на Големия шлем ", счита Карлос.

" Не съм съвършен, имам да усъвършенствам още доста неща на корта и отвън него ", признава още 20-годишният испански тенисист.

През актуалната година Карлос Алкарас ще взе участие за общо трети път в главната скица на Australian Open, като при първите си участия през 2021-а и 2022-а година отпадна надлежно във втория и третия кръг. Преди година пък роденият в Мурсия тенисист пропусна всички съревнования в Австралия при започване на сезона поради контузия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР