Световният №1 Новак Джокович попадна в Топ 5 на най-големите

...
Световният №1 Новак Джокович попадна в Топ 5 на най-големите
Коментари Харесай

Обявиха Джокович за спортен злодей на годината

Световният №1 Новак Джокович попадна в Топ 5 на най-големите злодеи в спорта за 2020 година в класацията на новозеландската медия. Авторът на материала показва случая на US Open, при който Ноле удари несъзнателно с топка в гърлото странична съдийка, поради което бе и дисквалифициран. Друга причина за попадането на Джокович в отрицателната ранглиста е позицията му във връзка с имунизацията против COVID-19. Малко след експлоадирането на пандемията той съобщи, че не би желал да се имунизира. Изтъква се и провалилата се самодейност на Джокович да провежда демонстративна серия шампионати Adria Tour с аудитория при започване на лятото.

Носителят на 17 трофеи от " Големия шлем " не е единственият тенисист, избран като " изверг ". Компания му прави, въпреки и по-надолу в класацията, италианката Сара Ерани. Бившата финалистка на " Ролан Гарос " е попаднала в този " черен " лист поради това, че упрекна нидерландската си колежка Кики Бертенс, че е симулирала травма по време на мача посред им на тазгодишния French Open.

Все отново не всички тенисисти са " злодеи ", защото една от героините на 2020 година в спорта съгласно обособена публикация на същата медия, е шампионката на US Open Наоми Осака - поради приноса на японката в битката против расизма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР