Световният шампион в тежка категория по версията на WBC Тайсън

...
Световният шампион в тежка категория по версията на WBC Тайсън
Коментари Харесай

Тайсън Фюри смени ръкавиците с микрофон за римейк на Sweet Caroline

Световният първенец в тежка категория по версията на WBC Тайсън Фюри смени боксовите ръкавици с микрофон за дебютния си сингъл. 34-годишният британец записа римейк на " Sweet Caroline " на Нийл Даймънд. Фюри, който е пял пред аудитория преди боксови мачове и даже има дует с Роби Уилямс, ще издаде сингъла на 11 ноември и приходите ще бъдат дарени в интерес на благотворителната акция на " Толк Клъб " за запазване на психическото здраве измежду мъжете.

" Винаги съм обичал `Sweet Caroline` и се веселя, че ще издам моя версия на песента. За мен това е отлична опция да дам назад малко от това, което съм получил от тази стратегия. Надявам се да оказа помощ, тъй като идеята е близка до сърцето ми. Ако пък това помогне и на Англия на международното състезание, още по-добре ", съобщи той.

Фюри шокира боксовия свят през 2015, когато победи Владимир Кличко за купите на IBF, WBA и WBO. По-късно обаче той се сблъска с душевен проблеми, които изкараха кариерата му от релси. Британецът обаче пребори компликациите и е едно от лицата на акцията.

" Боксът ми дава платформа да популяризирам значимостта на битката за запазване на психическото здраве. Всички знаят за моите възходи и падения, тъй че съм подготвен да приказвам по въпроса толкоз, колкото е нужно ", добави Фюри.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР