Световният шампион в MotoGP за сезон 2017 остава в Honda

...
Световният шампион в MotoGP за сезон 2017 остава в Honda
Коментари Харесай

Honda подписа със световния шампион в MotoGP за още 2 години

Световният първенец в MotoGP за сезон 2017 остава в Honda за още най-малко две години. Въпреки интерес към младия шесткратен първенец от останалите конструктори, Маркес избра точно тима, с който направи дебюта си в кралския клас през 2013-а и с който реализира огромните си триумфи. Испанецът показа още на предсезонния тест в Тайланд при започване на месеца, че е покрай сключването на нова договорка с отбора.
Muy feliz de renovar hasta 2020 con el equipo de mis sueños. Muchas gracias Honda family, seguiré dando el 100%!
Very happy to renew until 2020 with the team of my dreams. Thanks a lot Honda family, I’ll continue giving my 100%!@HRC_MotoGP #MM93 #2moreyears pic.twitter.com/nl0J49h0ES
— Marc Márquez (@marcmarquez93) February 26, 2018
Той се трансформира във втория топ водач с нов контракт от началото на 2018-а, по което наподобява, че няма да има особени разтърсвания на стартовата решетка в шампионата следващата година. Маверик Винялес към този момент подписа нов 2-годишен контракт с Yamaha, а се чака при започване на сезона това да направи и ветеранът Валентино Роси.

Дуото на Ducati Андреа Довициозо и Хорхе Лоренсо също се чака да продължи работа с италианския отбор, а единствените незнайни са към съотборникът на Маркес – Дани Педроса и сателитния гений на Yamaha Йоан Зарко.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР