Световният шампион с тима на Аржентина Лионел Меси направи първа

...
Световният шампион с тима на Аржентина Лионел Меси направи първа
Коментари Харесай

Меси с първа тренировка в Маями

Световният първенец с отбора на Аржентина Лионел Меси направи първа подготовка с новия си клуб Интер Маями, която мина при голям журналистически интерес.

Над 200 представители на медиите, хеликопер и дрон наблюдаваха заниманието на звездата на международния футбол с новите му съотборници, макар дъждовното време.

Един от притежателите на клуба и някогашен национал на Англия Дейвид Бекъм също участва на заниманието, в което се включи и друго ново попълнение Серхио Бускетс.

Първият домашен мач на Меси може да бъде още в петък - за Купата на лигата против Крус Асул. Билетите към този момент се продават на черно като цените варират от 270 до 19 хиляди $.

В същото време беше доказано, че някогашният бранител на Барселона Жорди Алба ще се причисли към Лионел Меси в Интер. Това заяви президентът на клуба от Мейджър Лийг Сокър (MЛС) Хорхе Мас.  

34-годишният ляв бек беше освободен от Барселона в края на предишния сезон, откакто изигра повече от 450 мача за клуба, завоюва Шампионската лига през 2015 година, шест трофеи от Ла Лига, пет трофия от Купата на Краля, четири Суперкупи на Испания и Световното клубно състезание. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР