Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик разкри

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик разкри
Коментари Харесай

Усик: Нямам желание да се бия с друг, докато не срещна Фюри

Световният първенец по бокс в тежка категория Олександър Усик разкри в изявление, че сега води договаряния за дуел против Тайсън Фюри и няма предпочитание да се изправи против различен боксьор.

Украинецът сега е собственик на поясите в категории WBA, WBO, IBF, IBO и това, което го дели от званието безспорен международен първенец е поясът на WBC, който сега е владеене на Фюри.

В момента моят води договаряния с Тайсън Фюри. Той е непредвидима персона, тъй че не мога да подсигурявам нищо. Нямам предпочитание да се удрям с различен, до момента в който не се срещна с него ", съобщи Усик.

Украинският боксьор разяснява и къде най-вероятно ще се организира с борбата му с Фюри, като уточни Саудитска Арабия, въпреки да призна, че самият той е предложил Олимпийския стадион в Киев.

" Не съм аз индивидът, който избира мястото на срещата, тъй че допускам, че ще бъде в Саудитска Арабия ", показа Олександър Усик.

Евентуалният мач сред Усик и Фюри ще се организира през 2023 година, защото преди този момент " Циганския крал " ще се изправи срешу Дерек Чисора.

Мачът сред двамата британци е плануван за 3 декември на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в Лондон, като това ще бъде общо третият случай, в който Фюри ще се бие с Чисора, като досега и двата триумфа са били за международния първенец.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР