Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0,

...
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0,
Коментари Харесай

Уайлдър: Срещата с Тайсън Фюри ще се проведе на 100%

Световният първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) съобщи, че договорка за мач с някогашния единен първенец Тайсън Фюри (26-0, 19 КО) е по-близо до завършване, в сравнение с в миналото е била такав с първенеца на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) .

" На 100%-та съм сигурен, че срещата с Тайсън Фюри ще се организира. Ние сме доста, доста покрай завършване на договорката. Много по-близо, в сравнение с в миналото сме били с Антъни Джошуа. Този дуел несъмнено ще се случи, нямам никакво подозрение в това. Остава да се уточнят единствено някои дребни неща ", разяснява Дионтей Уайлдър.


" Разговаряхме с Тайсън Фюри няколко пъти и ми се коства, че е готин пич. Между нас, както и сред нашите екипи, връзките са чудесни. Когато срещата се организира, ще бъде по-добра, в сравнение с щеше да бъде борбата с Джошуа. Знам, че в очите на доста хора Тайсън Фюри към момента е първенец, защото в никакъв случай не е губил купите си на кръга. Веднага щом го нокаутирам, ще стана първия, който го е победил. Това е още една причина да се удрям с него ", добави първенецът на WBC.

" Нямам неспокойствие тази среща да бъде оповестена публично и да стартираме да се приготвяме за нея. Чувствам, че Тайсън ще бъде в най-хубавата си форма. Той беше първенец и знае какво е належащо за това. Това ще бъде страховит дуел. Този човек не се опасява от нищо и ще пристигна в Щатите, с цел да се бие на моя територия. Това демонстрира задоволително ", приключи Уайлдър.

Преди всичко това да се случи обаче Фюри ще би трябвало да се върне на кръга на 18-ти август в Белфаст, Северна Ирландия, с цел да се изправи против италианеца Франческо Пианета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР