Световният шампион Франция и Белгия ще определят тази вечер съперника

...
Световният шампион Франция и Белгия ще определят тази вечер съперника
Коментари Харесай

Дидие Дешан: Имаме трофей за печелене

Световният първенец Франция и Белгия ще дефинират довечера противника на Испания на финала на Лигата на нациите. Двубоят е в Торино от 21:45 часа.

Селекционерът на „ петлите “ Дидие Дешан отдаде дължимото на днешния си конкурент, само че недвусмислено съобщи желанието си за продобиване на купата от второто издание на шампионата.

„ Евро 2020 е към този момент минало. Сега имаме трофей за печелене. Играем полуфинал против един от най-хубавите тимове в света. Ще дадем всичко от себе си, с цел да победим. Ние желаеме този трофей. В предишното имаше две трофеи – от европейското и от международното. Сега са три с Лигата на нациите и желаеме да вземем тази купа “, съобщи Дешан пред формалния уебсайт на УЕФА.

Колегата му Роберто Мартинес изясни измененията, които се наложи да направи преди дуела.

„ Ханс Ванакен е в най-хубавата форма в кариерата си, Шарл де Кетеларе ще се възползва от отсъствието на Дрис Мертенс и Жереми Доку и това е голяма опция за него. В предни позиции имам голям избор при съществуването на Миши Бачуай, Ромелу Лукаку, Доди Лукебакио и Шарл “, разгласи селекционерът на Белгия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР