Световният номер 3 Джъд Тръмп се представи шокиращо трагично в

...
Световният номер 3 Джъд Тръмп се представи шокиращо трагично в
Коментари Харесай

Нарочно ли Тръмп не се класира за турнира, който мрази?

Световният номер 3 Джъд Тръмп се показа шокиращо трагично в квалификациите за World Open в “Гилд Хол” в Престън и загуби с 0:5 мача си против Сам Крейги. Резултатът е неочакван, само че по-впечатляващото е, че Асото осъществя единствено 37 точки в дуела, а топ “брейкът” му бе 9 против противник, който е 73 места по-надолу в международната класация по снукър. 23-годишният Крейги реализира най-голямата победа в кариерата си и през сезона досега се показва много над упованията, като въпреки всичко стигна 1/16-финалите на първия ранкинг шампионат Рига Мастърс.

Само че може да се окаже, че загубата на Тръмп въобще не е толкоз шокираща и непредвидена, в случай че се вземе поради мотивацията му да играе на World Open. И не става въпрос за “черно тото”.

Тръмп, дружно с Рони О’Съливан, бяха измежду най-големите бранители на към този момент несъществуващия Шанхай Мастърс, който бе обичан шампионат на доста от играчите. Той бе сменен точно от World Open, който като се изключи че се организира с квалификации, ще бъде на затънтено място в Китай - град Шуан, чието най-близко летище е в Кужу на 8 260 км. Тръмп и Рони бяха измежду най-разочарованите от премахването на Шанхай Мастърс и Ракетата въобще не си направи труда да се запише за квалификациите, а Тръмп… записа 37 точки против международния номер 76.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР