Световният номер 1 в тениса Новак Джокович каза, че е

...
Световният номер 1 в тениса Новак Джокович каза, че е
Коментари Харесай

Джокович е с разбито сърце заради влизането на Борис Бекер в затвора

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович сподели, че е с разрушено сърце, откакто някогашният му треньор Борис Бекер беше вкаран в пандиза по-рано през седмицата по делото му за банкрута във Англия.

54-годишният немец бе наказан на затвор за 2 години и половина от съд в Лондон в петък за това, че е укрил стотици хиляди паунда, откакто е оповестил банкрут, с цел да не се употребяват те за застраховане на отговорностите му.

" Сърцето ми се къса за него. Той е другар, дълготраен другар, беше мой треньор за три-четири години, той е човек, който ми е доста непосредствен в живота и способства доста за триумфите в кариерата ми ", сподели Джокович пред репортерите на Откритото състезание на Мадрид.

Двамата работиха интервала 2014-2016 година, като Бекер оказа помощ на сърбина да завоюва 6 от своите 20 трофеи от шампионати на Големия шлем.

" Надявам се той да премине през този период… и когато излезе, да бъде кадърен да води, не бих споделих естествен живот, тъй като той несъмнено се трансформира за всеки, който влезе в пандиза ", добави Джокович.

" Моля се за него. Надявам се да е добре със здравето, с психическото си положение, тъй като това ще бъде огромно предизвикателство ", сподели още сръбският тенисист.

Джокович, който е троент победител на шампионата в Мадрид, ще търси първата си купа за сезона, откакто преди няколко дни загуби от Андрей Рубльов на финала в Белград.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР