Световният астролог Гал Сасон е отново в България за седмица.

...
Световният астролог Гал Сасон е отново в България за седмица.
Коментари Харесай

Драма! Топ астролог даде прогноза за България

Световният астролог Гал Сасон е още веднъж в България за седмица. Той ще организира курсове за установяване на най-хубавата посока за живот и реализация за всеки. Ето какво показа той пред Гала за актуалната звездна настройка и какво значи това за България. 

" Най-важното е, че Марс, планетата на действието, става ретроградна. Това не е елементарно. Но всичко, което се случва, е заради причина. Така че от август до март следващата година, Марс ще бъде в Близнаци. Има заплаха от революция. Не тук в България. Но може би на други места в света. Защото Близнаците са братята и сестрите, а Марс е война.

Особено от 30 октомври доникъде на януари. Така че не е добър миг за съдене или за спорове. Не е хубаво да се купуват огромни машини, ще имаме настройка за прекалено много експанзия. Ще имаме затъмнение - към 25 октомври и 9 ноември, би трябвало да се внимава, нещата бързо се движат, а Марс е назадничав.

Много е мъчно за вас в този момент. България е от страна на моя татко, а Израел - от страна на майка ми, а тези две страни се ръководят от Телец. От 2018-та Уран е в Телец. Уран е лудият, непредсказуемият. И двете страни сега нямат държавно управление. На двете страни е нужна нова свежа кръв. Да са нови хора в нови държавни управления. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР