Световните медии от дни разпространяват , който предложи дуел на

...
Световните медии от дни разпространяват , който предложи дуел на
Коментари Харесай

Кадиров към Мъск: Илонке, ела да те натренирам, за да имаш шанс срещу Путин

Световните медии от дни популяризират, който предложи двубой на съветския президент Владимир Путин. За спечелилия оставала Украйна...и ориста й...

Това е предлагането на Мъск, за който в последните години се приказва не толкоз като необут на Tesla, що се касае за галактическите му разработки и напредничави планове.

Путин, естествено, подмина поканата с безмълвие. От негово име обаче отговори не какъв да е, а страшилището Рамзан Кадиров. Чеченският водач отговори на сюрреалистичното предложение на Илън Мъск като сподели, че Мъск ще бъде изправен пред стремително и мъчително проваляне.

Кадиров, главен съдружник на Путин, който ръководи автономения район Чечня в рамките на Русия, изясни, че Путин ще унищожи Мъск, в случай че се срещнат в борба. " Не бих ви посъветвал да се състезавате с Путин ", написа той в дълга обява в Telegram.

Кадиров погледна от смешната страна на обстановката и даже предложи на Мъск някои способи да стане по-силен, преди да се изправи против президента.

Той напомни, че Путин има страхотна джудо подготовка + колани по този спорт (доскоро бе и почетен президент на международната федерция по джудо), само че сподели, че това няма де е главната причина Мъск да претърпи неуспех. Той сподели, че Мъск е просто " предприемач и блогър в Twitter " спрямо Путин, " международен политик, пълководец, камшик за Запада и Съединени американски щати ".

Путин, продължава Кадиров, " ще наподобява неспортсменско да победи по-слаб съперник ".

Вместо това, сподели той, Мъск би трябвало да премине образование в една от академиите на специфичните сили на Кадиров и в " Боен клуб Ахмат " - верига от чеченски боксови клубове в столицата Грозни, които той основа и кръсти на татко си, някогашният чеченски държател Ахмат Кадиров.

Чрез тези тренировки Кадиров предлага на американеца да се " понапомпа ", с цел да се трансформира от " нежна Илона " в жесток Илон. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР