Световните авиокомпании призовават за въвеждане на тестове за COVID-19 на

...
Световните авиокомпании призовават за въвеждане на тестове за COVID-19 на
Коментари Харесай

Предложение: бързи тестове за всички пасажери на летището, за да се възстановят полетите |

Световните самолетни компании приканват за въвеждане на проби за COVID-19 на летището за всички пасажери, които да заменят карантината, съобщи Аl Jazeera.

Бързите проби за антитела, които откриват следи от ковид посредством проби от носа и гърлото и могат да се правят от немедицински личен състав, се чака да станат налични през идващите седмици и надлежно пуснати в международен мащаб - съгласно откритите стандарти, съобщи ръководителят на Международната асоциация за въздушен превоз (IATA) Александър де Джуняк.

Той посочи, че самолетните компании ще настояват употребата на бързите проби да бъде утвърдена от Международната организация за гражданска авиация и Организация на обединените нации, откакто доближат цена от 7 $. 

Авиопревозвачите са мощно наранени от пандемията от ковид и упорстват държавните управления да вкарат ограничения, посредством които да се преодолеят общите ограничавания за пътешестване.

Сред фирмите, които оферират на пазара новите бързи проби, е немската Qiagen. Тя възнамерява да пусне тест за COVID-19, който дава резултати за 15 минути.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР