Световни лидери под влиянието на окултисти, ясновидци и астролози. Крале,

...
Световни лидери под влиянието на окултисти, ясновидци и астролози. Крале,
Коментари Харесай

Световни лидери под влиянието на окултисти, ясновидци и астролози

Световни водачи под въздействието на окултисти, ясновидци и астролози. Крале, кралици, императори, ръководители на държавни управления, военни водачи … Има доста образци в историята на високопоставени служители, на които са помогнали предсказатели, ясновидци, медиуми, спиритисти и магьосници.И в този момент, също има такива, които се обръщат към тях за помощ, с цел да разрешат зародили проблеми (Zona666.com).Жаир Болсонаро под въздействие на Олаво де КарвальоОлаво де Карвальо (Olavo de Carvalho) е роден през 1947 година, в Бразилия. В младостта си той е разгорещен болшевик. След това, става католик и стартира да пази ултраконсервативните възгледи. Понастоящем е прочут с провокативните си, в случай че не и оскърбителен изказвания в YouTube и обществените мрежи.

 Олаво де Карвальо
Олаво де Карвальо Олаво де Карвальо е наставник на бразилския президент Жаир Болсонаро (Jair Bolsonaro). Философът на Новия век и астрологът от Сао Пауло, даже дава на президента препоръки за назначението на някои министри.

 v2 2 - Световни водачи под въздействието на окултисти, ясновидци и астролози (част 1)
Освен това, наскоро Карвальо упрекна певица Каетану Велозу (Caetano Veloso), че е педофил. Музикантът, вярвайки в правилото на разделяне на властта и вярвайки, че покровителството на президента не може да отбрани клеветника, без да се колебае, подава правосъден иск, който скоро ще бъде прегледан.Хитлер под въздействието на ХанусенЕрик Ян Ханусен (1889 година -1933 г.) е авторитетен австрийски ясновидец, окултист и астролог по време на Ваймарската република (Weimarer Republik).


 Ерик Ян Ханусен
Ерик Ян Ханусен През 20-те години на предишния век, той се открива в Берлин, където открива Двореца на окултизма. Чест посетител е на Адолф Хитлер, който по това време бил малко прочут политически водач. Ханусен оказал помощ на Хитлер да развие своята харизма.Цялата публикация може да прочетете ТУК.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР