Повече от 100 клуба подкрепят кръстоносния поход на Mirror за

...
Повече от 100 клуба подкрепят кръстоносния поход на Mirror за
Коментари Харесай

119 футболни клуба подкрепят жизненоважната кампания на Mirror за спасяване на Купата на Англия - вашият отбор в списъка ли е?

Повече от 100 клуба поддържат кръстоносния поход на Mirror за избавяне на магията на Купата на Англия. Ръководният орган на играта се събира в петък, с цел да разиска спорното прекъсване на повторенията в най-стария шампионат в света.

Общо 119 клуба от футболната лига и отвън нея в Англия и Уелс към този момент са се записали за нашата акция. Те се подреждат дружно с група, представляваща 600 000 почитатели и някогашни звезди на Англия Питър Рийд, Малкълм Макдоналд и Пол Стюарт.

Семействата на героите от Световното състезание през 1966 година Джак и сър Боби Чарлтън и Ноби Стайлс също поддържаха нашия кръстоносен поход. И опитът ни да спестим повторения пристигна, когато миноузи описаха за жизненоважните средства, набрани за клубове, почитатели и техните общности посредством добър мач на ФА Къп.

Собственикът на Мейдстоун Юнайтед Оливър Аш описа по какъв начин са спечелили £800 000 тази година, откакто победиха Ипсуич Таун, с цел да стигнат до 5-ия кръг. Но надпреварата за Купата на Англия в действителност е с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР