Световната здравна организация (СЗО) регистрира най-голям брой случаи на коронавирусна

...
Световната здравна организация (СЗО) регистрира най-голям брой случаи на коронавирусна
Коментари Харесай

СЗО регистрира най-голям брой случаи на коронавирус миналата седмица

Световната здравна организация (СЗО) записва максимален брой случаи на коронавирусна зараза предходната седмица. Това заяви пред ТАСС представителят на СЗО в Русия Мелита Вуйнович, предава БГНЕС.
" Миналата седмица СЗО записва към 5 милиона случая и над 85 хиляди смъртни случая в международен мащаб. Това са най-високите числа, докладвани в миналото на организацията, макар че броят на новите случаи и смъртни случаи се е нормализирал през предишните седмици ", сподели тя.
 СЗО: Новият вариант на ковид е открит в 22 европейски страни СЗО: Новият вариант на ковид е открит в 22 европейски страни
Новият вариант на ковид SARS CoV-2 (VOC) е открит в 22 европейски страни. Това заяви шефът на районното бюро за Европа на...
Както Вуйнович акцентира, през идващите седмици е належащо да се " форсира въвеждането и да се обезпечи отмерено систематизиране на имунизациите ". " С началото на всеобщите имунизации започнахме да виждаме светлината в края на тунела. Но би трябвало да помним, че въпреки имунизациите да оказват помощ за преустановяване на пандемията, те няма да разрешат всички проблеми ", добави експертът.
Необходимо е да продължи физическото разграничаване, хигиената на ръцете и самоизолирането, сподели тя.
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР