Световната суперзвезда и любимецът на британската публика Люис Капалди представи

...
Световната суперзвезда и любимецът на британската публика Люис Капалди представи
Коментари Харесай

Люис Капалди пее за двойнствения си живот в нов албум

Световната суперзвезда и любимецът на английската аудитория Люис Капалди показа своя нов албум „ Broken By Desire To Be Heavenly Sent “, оповестяват от Animato Music/Universal Music Group.

Колекцията включва три #1 сингъла в Обединеното кралство - " Pointless ", " Wish You The Best " и " Forget Me " и е продължение на „ Divinely Uninspired To A Hellish Extent “ от 2019 година

С благ вокали и прочувствена искреност, сбирката е взор в разрушеното сърце на шотландския реализатор и се придържа към присъщия му жанр на надълбоко персонални и сложни диалози с хората в живота му - и със самия него - на които слушателят е поканен да участва.

Малцина са имали музикален дебют като този на Люис Капалди и триумфът му като актьор е помрачен само от неподправената му харизма като персона.

През септември 2022 година артистът се изкачи напряко до върха на британската ранглиста с “Forget Me ”. Песента, която скоростно надмина 100 милиона стрийма в международен мащаб, трансформира Люис Капалди в петия реализатор тази година, чийто сингъл дебютира на 1-ва позиция.

Едно от частите, подготвени да раздвижат почитателите му по целия свят, е най-новият сингъл " Haven't You Ever Been In Love Before? ", който излиза дружно с публично видео.

“The Pretender ” е самоуверено разрушение на неговия обществен облик, а тъгата в " How I'm Feeling Now " е връхна точка в албума и акустична изповед за битката на Capaldi с психологичното здраве.

Люис Капалди написа песни за блян и загуба като вплита в тях изповедни нотки на подозрение в себе си и персоналния си път до момента.

През април излезе музикалният му филм " Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now ", който се изстреля непосредствено на върха на класацията на Netflix, трансформирайки се в най-гледаният филм в платформата в деня на премиерата. Музикантът също по този начин разпродаде за секунди идното си турне през 2023г. в английската сцена и неотдавна бе разгласен за " King Of Streaming " за триумфа на световният му шлагер " Someone You Loved " - най-слушаната ария във Англия за всички времена.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР