Световната квалификация с България, която би трябвало да класира Франция

...
Световната квалификация с България, която би трябвало да класира Франция
Коментари Харесай

Бивш играч на Славия: Франция трябва да очаква нажежена обстановка на Васил Левски

Световната подготовка с България, която би трябвало да класира Франция на шампионата в Русия наближава. Затова френските медии все по-живо се вълнуват от този конфликт. Кратък разбор преди дуела направи някогашният халф на Славия Жереми Манзоро.

" Франция ще играе на стадион " Васил Левски ", на който аз съм стъпвал единствено като фен. Това беше на мача на Лудогорец с Реал Мадрид преди години. Тогава оборудването беше цялостно, атмосферата беше страхотна. Беше ужасно да се гледа този мач”, стартира Манзоро.

" За борба от такова естество всички ще бъдат на стадиона. Така че нашите национали би трябвало да чакат нажежена конюнктура и заглушаващ екот от трибуните. Има всевъзможни хора на тези мачове, най-вече ултраси”, добави още той.

" Българският футбол е доста здрав, търси се контактът, Играчите тичат непрекъснато, в никакъв случай не стопират, тъй че това би трябвало да се има поради ", съобщи Манзоро.

" Само не би трябвало да сме прекомерно безгрижни и да подценим противника. Ако това се случи, българите ще ни санкционират. Не би трябвало да си мислим, че противникът ще се победи самичък ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР