Световната консултантска и одиторска компания Ърнст енд Йънг“ (Ernst and

...
Световната консултантска и одиторска компания Ърнст енд Йънг“ (Ernst and
Коментари Харесай

Одиторска фирма ще ни води повече туристи

Световната консултантска и одиторска компания „ Ърнст енд Йънг “ (Ernst and Young) създава модел за поддръжка на проведения туризъм у нас, с цел да бъде повишен потокът от задгранични туристи в страната. Това стана ясно на работна среща сред туристическия министър Николина Ангелкова и кметовете на Бургас Димитър Николов и на Варна Иван Портних.

Приемането на сходни ограничения би имало основно значение за гарантиране на постоянен туристопоток в среда на изключителна конкуренция в района и мощна пазарна динамичност, съобщи министърът. От авторитетната „ Ърнст енд Йънг “, която създава модела по самодейността на министерството, показаха разбор за предстоящите резултати от използването на такива ограничения в партньорство с локалната власт. 

Разработени са няколко разновидността, само че и най-консервативният модел демонстрира отличен резултат от ограниченията за стимулиране на проведения туризъм. Пилотният план е квалифициран след изследване на опита на конкурентни на България туристически страни, стана ясно на срещата.

Мерките ще бъдат показани в края на август, концепцията е пилотният план да задейства първо по Черноморието, а по-късно обсегът му да се разшири, сподели министър Ангелкова.

Кметът на Бургас Димитър Николов изрази задоволство от ограниченията, които се приготвят за подкрепяне на туристическия отрасъл, и дружно с кмета на Варна Иван Портних обявиха поддръжката на локалните управляващи, защото туризмът е извънредно значим за развиването на морските общини.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР