Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Камелия Дунавска, световният

...
Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Камелия Дунавска, световният
Коментари Харесай

Шампиони подкрепиха „Приятели на спорта – приятели на природата

Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Камелия Дунавска, международният първенец по кикбокс Стоян Копривленски и десетки млади спортисти от Бургас и района се включиха в самодейността „ Приятели на спорта – другари на природата “. Тя се организира през изтеклия уикенд, проведена от Плувен клуб „ Бриз “ - Бургас и Националната спортна академия „ Васил Левски “, подкрепена от Българска Асоциация Триатлон и Спортно учебно заведение „ Юрий Гагарин “ – Бургас. Целта бе подготовката на Учебно-спортната водна база на НСА в Несебър за новия сезон, както и запознаване на бъдещи кандидат-студенти с опциите, които академията предлага за тяхното развиване след привършване на спортна активност.

През двата дни с доста възторг участваха представители на уредниците ПК „ Бриз “, на домакините от НСА, на борците от СУ „ Юрий Гагарин “, триатлонисти и възпитаници от СУ „ Любен Каравелов “ - гр. Несебър. Бяха събрани близо 50 чувала с отпадъци. Сега базата е чиста и подготвена да одобри студентите на НСА за летните курсове.

 

* В Учебно-спортната водна база на НСА в Несебър се прави практическо образование на студентите в главните морски спортове – плуване, гребане, водни ски, ветроходство, бордсейлинг, водно избавяне и други Там всички студенти от І курс минават 14-дневно образование, което завършва с полагане на изпити по четири наложителни и една избираема дисциплинираност. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР