Световната федерация по футбол (ФИФА) планира да продаде 2,7 милиона

...
Световната федерация по футбол (ФИФА) планира да продаде 2,7 милиона
Коментари Харесай

ФИФА очаква да продаде 2,7 милиона билета за Мондиал 2018

Световната федерация по футбол (ФИФА) възнамерява да продаде 2,7 милиона билета за мачовете от Мондиал 2018 в Русия, заяви отговорникът по този въпрос в централата Фалк Елер.

" Ние сме удовлетворени от това по какъв начин върви продажбата на билети по света за международното състезание. Утре стартира следващият стадий от продажбите. За всички стадии от продажбата считам, че ще имаме към 2,7 милиона билета в послание. Предоставяме безусловно равни благоприятни условия за всички почитатели от целия свят, означи още шефът на департамента. Първите две седмици от старта на последния стадий билети на касата няма да има. В този миг ще могат да се вземат пропуски единствено онлайн, а по-късно ще бъдат пуснати и на билетните центрове ", оповестиха от международната футболна централа.

На 18 април в 11.00 часа българско време на уеб страницата на ФИФА ще се възобнови онлайн-търговията за мачовете на Световното състезание. А по-късно до финалния ден на шампионата - 15 юли, ще има билети в продажба по касите.

Различното в този пусков интервал за продажби ще бъде стартирането на специфична платформа за продажба и препродажба на билети, която също ще бъде налична на уеб страницата на Световната федерация. С нейна помощ всеки собственик на билети, който по някаква причина желае да ги препродаде или да подари, може да се възползва от платформата като единствен законен метод.

Към момента са продадени към милион и 700 хиляди билета или остава 1 милион до общата планирана численост. Логично най-вече са продажбите в Русия - 796 875. Изненадващо макар че отпаднаха в квалификациите, почитателите от Съединени американски щати са втори с интерес- там са купени 80 161 билета. Следват Бразилия- 65 863, Колумбия - 60 199, Германия -55 136, Мексико - 51 736, Аржентина - 44 882, Перу - 38 544, Китай - 36 841, Австралия - 34 628 и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР