Световната федерация по футбол (ФИФА) обяви съдиите, които ще ръководят

...
Световната федерация по футбол (ФИФА) обяви съдиите, които ще ръководят
Коментари Харесай

Определиха съдиите за срещите от втория ден на Световното

Световната федерация по футбол (ФИФА) разгласи съдиите, които ще управляват мачовете от втория ден на Мондиала в Катар. Двама бразилци получиха среща номер 2 и среща номер 3, в които играят европейски колоси като Англия и Нидерландия.

Съдията Абдулрахман ал Джасим от домакина Катар пък ще свири дуела от група В сред Съединени американски щати и Уелс.

Мач номер 2 сред Сенегал и Нидерландия, част от група А, и плануван за понеделник (21-и ноември) от 18.00 часа е поверен на Уилтон Сампайо. Помощници на бразилеца ще бъдат неговите сънародници Бруно Боскилия и Бруно Пиреш. Главен арбитър за системата за видеопомощ (ВАР) е Хуан Сото от Венецуела, а негов асистент ще бъде Николас Гайо от Колумбия.

Среща номер 3 - от 15.00 часа в първия ден на новата седмица, опълчва Съединени американски щати и Иран. Главен арбитър е Рафаел Клаус от Бразилия, който сега е номер 1 в ранглистата на страната си. Помощниците от страни също са бразилци – Родриго Фигейредо и Данило Маниш. Главен ВАР-рефер е Леодан Гонсалес от Уругвай, а асистент-ВАР е Хулио Баскунян от Чили.

На срещата Съединени американски щати – Уелс от 21.00 часа в понеделник, помощници на Ал Джасим също са катарци – Талеб Ал Мари и Сауд ал Макалех. ВАР-съдията също е катарец Абдулах ал Мари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР